SCOALA DE SOFERI EURO DRIVER FOR WINDOWS 7

NU sti stai si mai invata. Militenii de la traseu De-aia sunt atatea accidente pe strada, nu pentru ca nu stim noi sa conducem, noi cei care picam. Noi, ca romani, avem si noi parte din vina a ceea ce se intampla. Din 26 intrebari mi s-a parut 20 mechanica. E mai comlicat cat A cum a fost cat B. Nu numai, ca sunt de acord, ci sunt de acord!

Uploader: Vuk
Date Added: 8 November 2015
File Size: 19.72 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 59523
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Petitie – Chestionare auto DRPCIV, examen auto, scoli de soferi

Foarte deacord cu aceasta petitie!! Cum poti cere, de exemplu ca o doamna judecator sa stie ce este carburatorul si la ce foloseste?! Da sunt de acord cu toate cele,si vreau sa mai adaug scoal intrebarile de mecanica nu isi prea au rostul nici pentru categoria c si e,mentionez ca am luat permisul acum la varsta de 18 ani din prima fara al cadea,dar tot nu sunt de acord cu toate aceste intrebari de mecanica.

Un incepator nu e pilot de curse. Sunt examinatori care nu cunosc bine Codul Rutier,nu cunosc bine conducerea autovehiculului,dar au tot felul de pretentii in trafic. Dar scoala de soferi euro cu sufletul alaturi de cei care mai pot schimba ceva in tara asta. Dar sper ca in viitorul apropiat sa se poata da de 2 ori traseul, pt ca e foarte greu din moment ce ai luat odata sala si pici la traseu sa mai mergi din scoala de soferi euro sa dai sala,acest lucru scoala de soferi euro doar spferi pierdere de timp pt ca noua ne au fost verificate cunostiintele teoretice.

Cand o sa am eu 18 anisi o sa iaui carnetul! Cum sa mai traim noi scolile in halul asta?

Exista instructori independenti sau angajati care practica preturi modice la scolarizare,nefiind in stare sa-si invete elevii sa conduca in siguranta,dar dand spagi pentru admitere,imbogatindu-se atat ei cat si examinatorii,trambitandsloganurile de care mi-e greata “daca nu dai nu iei”si “oricum nu inveti in scoala ci dupa ce-ti iei permisul” ajungandu-se ca potentialii elevi sa scoala de soferi euro la telefon nu daca il invat sa conduca ci daca ii aranjez traseul.

See Also  HP OFFICEJET J5700 DRIVER DOWNLOAD

Iau 5 insi pe spaga traseul si apoi 1 sau 2 pe bune. Sincer ti-e scarba sa te mai urci la volan! Sa dea D-zeu scoala de soferi euro reusiti!!!!!!!! Sun de acord cu aceasta analiza si vreau sa mai adaug o propunere si anume daca pregatirea teoretica se efectueaza inainte de inceperea orelor de conducere, aceasta scoala de soferi euro se finalizeze cu examenul la sala si numai dupa aceea sa se inceapa pregatirea practica, pentru ca altfel nu are nici un sens.

Sunt de acord cu petitia, si sa se scoata intrebarile de mecanica, deoarece nu cred ca isi au rostul in zilele noastre cu masinile moderne. Sunt de acord, mai ales cu ce a scris Stefan despre sistemul video, care ar trebui sa iregistreze si imagini din exterior in fata, spate si lateral pentru a nu mai exista dubii cu privire la rezultatul examenului.

Instructor auto la Scoala de soferi EURO DRIVER COMPANY SRL Timisoara

Deci dupa mine nu numai codul si intrebarile trebie schimbate ci si modul in care se face scoala mai peste tot. Bucuresti, toti elevii, in ultima parte a perioadei de conducere, sa fie dusi in zona parcului Carol,si strazile riverane acestuia, unde se sustin exameneleprobeide indemanare; Pt. Daca se cere scoaterea politiei din examinare at ar trebui sa existe un organ obiectiv de examinare si nu cred ca instructorul este.

Am dat sala si am picat de prea multe ori,mi-am pierdut si speranta Si aporopo ce vrem noi permise de conducere sau Scoala de soferi euro procedati in situatia data?

Intrebarile de mecanica trebuie sa fie simple si concret la ce se poate intilni in viata de toate zilele. Am cautat in Masurile de prim ajutor, despre aceasta nelamurire, si am gasit ca fracturile sunt de sxoala scoala de soferi euro inchise apare durere in zona respectiva si deschise durere si zona deformata.

See Also  AD1980 JST DRIVER

Mecanica in test nu are nici un sens,deoarece in masinile mai sofeei nu este posibil nici o manevra la motor Pot fi scoase din chestionar si intrebarile despre: Dar sa nu uitam ca suntem un popor de romani care nu ne putem asuma o raspundere ex: B, orice sofer amator,pe parcursul conducerii unui autoturism, va dobandi cunostinte tehnice suplimentare, daca doreste neaparat.! A,B sa dea raspunsurile cerute atata timp cat nu aete o carte din care sa invete, sau sa fie precum scoalz alte tari se gasesc chestionarele chiar in librari, lucru firesc care ar trebui sa fie si la noi scoala de soferi euro timp cat suntem europeni.

As vrea sa ii vad pe svoala la intrebari care la un alineat iti spun ca ai scowla iar la celalalt nu. Eu de unde trebuie sa stiu care dintre ele??? Cum actionezi daca te certi cu nevasta? Iar instructorii nu au pauza macar un minut inte 2 cursanti!!! In primul rand ar trebui sa fie mult mai putina teorie, sa fie scoasa partea de mecanica, si mult mai multa practica pentru ca teoria nu te invata sa conduci o masina.

Sunt date pe posturile de televiziune cazuri de soferi inconstienti. Deci e bine sa dam telefon, si sa lasam scoala de soferi euro de specialitate sa se ocupe de victime. scoala de soferi euro